Ιερώνυμος: ''Εμείς σαν Εκκλησία είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία''

IMG 4065

Ρεπορτάζ, Γιώργος Φερδής

Συνάντηση με τον Γραμματέα της νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη είχε πριν λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο διάλειμμα των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, και διήρκησε περίπου 30 λεπτά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά το πέρας της συνάντηση τόνισε: «Είχαμε μια συνάντηση με κυρίαρχο θέμα την διμερή συνεργασία για την ανακούφιση των προβλημάτων που περνάει ο Ελληνικός Λαός.»

«Εμείς σαν Εκκλησία είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία που θα ενισχύσει το κοινωνικό μας έργο. Ορίσαμε το πλαίσιο συνεργασίας και οι δύο φορείς θα συνεργαστούν για την συγκέντρωση ειδών για τους συνανθρώπους μας», πρόσθεσε ο Μακαριώτατος.

Από την πλευρά του την ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε: «Αναγνωρίζοντας την διαχρονική προσφορά της Εκκλησίας μας, στο Ελληνικό γένος και της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις τελευταίες κρίσιμες καταστάσεις, ζητήσαμε την βοήθεια του Μακαριωτάτου για τις κοινωνικές δράσεις της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ.»

«Ο κόσμος σήμερα βιώνει δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης νομίζω ότι, όλοι μας πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας», πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ενημέρωσε τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την συνάντηση.

kefalog

 

kafalo1

Εμφανίσεις: 58386
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!