Ο Αρχιεπίσκοπος στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Πανοράματος (ΦΩΤΟ)

panorama

Θεσσαλονίκη, Γιώργος Φερδής

Την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Να αναφερθεί ότι τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συνόδευε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος στις πύλες της Μονής, έγινε δεκτός από την Ηγουμένη Μελάνη και την Αδελφότητα οι οποίες τον υποδέχθηκαν με αναμμένα κεριά.

Υπό τον ήχο του ταλάντου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η συνοδεία του, κατευθύνθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής που είναι αφιερωμένο στην Παναγία την Ελευθερώτρια.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο κ. Ιερώνυμος στην ομιλία του, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της υπάρξεως του Μοναστικού χώρου στην περιοχή, το οποίο όπως τόνισε συμβάλλει στην πνευματική ζωή των ανθρώπων.

Επίσης ανέφερε ότι κάθε μοναστήρι είναι ένα λιμάνι που προσφέρει γαλήνη, και την συγκεκριμένη στιγμή το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Κλείνοντας ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ευχαρίστησε θερμά την Αδελφότητα για την Αβραμιαία φιλοξενία, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα και να έχει περισσότερο χρόνο.

panorama1

panorama0

panorama2

panorama3

panorama4

panorama5

panorama6

panorama7

panorama8

panorama10

Εμφανίσεις: 173630
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!