Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στα Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)

giannitsa

Γιαννιτσά, Γιώργος Φερδής

Την πόλη των Γιαννιτσών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την ενορία του Αγίου Γεωργίου, όπου έγινε δεκτός από τον Γενικό Αρχιερατικό των Γιαννιτσών Πρωτ. π. Ιωάννη Σπυρίδη.

Eκεί ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

«Μια κοινωνική δράση που έχει ήδη στην πλάτη της 5 χρόνια και λειτουργεί με βάση της, τον εθελοντισμό επισκέπτεστε σήμερα Μακαριώτατε» είπε μεταξύ άλλων ο π. Ιωάννης.

Επίσης πρόσθεσε: «Η δράση αυτή, έχει περίπου 250 νέα παιδιά που έχουν ανάγκη την μάθηση, χωρίς να έχουν την οικονομική επάρκεια.»

Από την μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την νεολαία που συγκεντρώθηκε στην τελετή του αγιασμού, ενώ ευχήθηκε αυτό το έργο να προχωρήσει με μόνο οδηγό τον Κύριο.

Ο κ. Ιερώνυμος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης «Παναγία Ελεούσα» της ίδιας ενορίας, το οποίο στεγάζεται εδώ και καιρό με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, έχοντας μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων που δίνονται σε τιμές κάτω του κόστους, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

giannitsa1

giannitsa2

giannitsa3

Εμφανίσεις: 55273
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!