Λαμπρό συλλείτουργο στον Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

DSC 2668

Του απεσταλμένου μας, Γιώργου Φερδή

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), συμπαραστατούμενος από τους Μιλήτου κ. Απόστολο, Λαρίσσης κ. Ιγνάτιο, Σερρών κ. Θεολόγο, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, Ζιχνών κ. Ιερόθεο, Μιχαλουπόλεως κ. Γεώργιο (Εκκλησία της Τσεχίας), Λαγκαδά κ. Ιωάννη, Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Επίσης και τους Επισκόπους Αβύδου κ. Κύριλλο (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

Μιλώντας ο Αρχιεπίσκοπος στο Εκκλησίασμα, ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη Λαγκαδά και αναφέρθηκε στην σημερινή κρίση λέγοντας: ¨Να ψάξουμε βαθύτερα να βρούμε τα αίτια της ασθένιας της κρίσεως που υπάρχει".

Σε άλλο σημείο σημείωσε ότι: "Χάσαμε τις Αξίες και τις αρχές μας. Πρέπει να τις ξαναβρούμε και αυτό θα γίνει μόνο με την μετάνοια".

Λίγο αργότερα ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την Δοξολογία επί της εορτής των Ελευθερίων και τέλεσε τα εγκάινια του νέου μουσείου της Μητροπόλεως.

nazaret

nazaret1

nazaret2

nazaret4

nazaret5

nazaret6

ieronimos

nazaret7

Εμφανίσεις: 67577
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!