Ο Υπουργός Άμυνας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

1864088

Γράφει η Romfea.gr

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συνεργασία που έχει αναπτύξει η φιλανθρωπική εταιρεία της Αρχιεπισκοπής "Αποστολή" με τις Ενοπλες Δυνάμεις και οι τρόποι περαιτέρω συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του έργου στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός ανέφερε: "Πρέπει να συσπειρωθούμε τώρα στις δύσκολες στιγμές, για βοηθήσουμε τον ελληνισμό να σταθεί όρθιος".

Επίσης ο Υπουργός τόνισε ότι η συνεργασία Εκκλησίας και Ενόπλων Δυνάμεων, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ελληνική οικογένεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του συμφώνησε με τις δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου, τονίζοντας ότι "ο στρατός πρέπει να επαινεθεί γιατί συμβάλει σημαντικά στον κοινό αγώνα".

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Γεν. Διευθυντής της "Αποστολής" κ. Κ. Δήμτσας, καθώς ήδη η ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής έχει στενή συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης

 MG 1224

 

Εμφανίσεις: 47436
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!