Βρούτσης σε Αρχιεπίσκοπο: ''Είμαστε στο πλευρό σας''

1868510

Γράφει η Romfea.gr

Τον Υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση δέχθηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Σύνοδο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.  

Τον κ. Βρούτση συνόδευε η Γ.Γ. Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Άννα Δελαπόρτα, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος.

Ο Υπουργός μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στο σπουδαίο κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί η Εκκλησία. «Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνά ο ελληνικός λαός είναι πολύ σημαντικό αυτό το έργο και το υπουργείο αναζητά τους τρόπους μέσα από τους οποίους θα ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια με κοινοτικούς πόρους, συσσίτια, κοινωνικά φαρμακεία και ιατρεία».

«Το υπουργείο Εργασίας θα βοηθήσει την Εκκλησία να ενισχύσει το έργο της» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εργασίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για το έργο της Εκκλησίας αλλά και τις ανάγκες που χρειάζονται σε εργατικά χέρια. «Ανταλλάξαμε απόψεις. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη βοήθεια του υπουργού να κάνουμε καλύτερο το έργο μας.

Απαντώντας στην ερώτηση εκπροσώπων των ΜΜΕ για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής υπογράμμισε πως «ασχολούμαστε με αριθμούς και ξεχνάμε την ψυχή μας. Πότε οι έμποροι θα δουν τα παιδιά τους, πότε θα δουν τις οικογένειές τους, πότε θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δύναμη;" κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης

1868

1868519

1868527

Εμφανίσεις: 82321
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!