Αρχιεπίσκοπος: ''Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από συνεργασία''

arx-koubelis

Ρεπορτάζ, Γιώργος Φερδής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, έχει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Κουβέλης έφτασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή λίγο μετά τις 12.00 όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος τον καλωσόρισε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

"Μας απασχολεί η ανάπτυξη δεδομένου ότι έχουμε μεγάλο αριθμό ανέργων", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης, απευθυνόμενος προς τον Μακαριώτατο, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ του ευχήθηκε να έχει δύναμη, υπομονή και κουράγιο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κουβέλης  τόνισε: "Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε με τον Μακαριώτατο σήμερα. Συζητήσαμε ζητήματα με άμεση την αντανάκλαση στην κοινωνία. Η συνεργασία θα συνεχίσει έτσι ώστε να δοθούν λύσεις και αποτελέσματα για τον Ελληνικό λαό. Η κοινωνία βρίσκεται σε προτεραιότητα στην σκέψη και στις επιλογές της Εκκλησίας".

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, από την πλευρά του υπογράμμισε: "Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση γύρω από το θέμα της συνεργασίας. Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από συνεργασία απ'όλους τους φορείς. Να υπάρξει ένας δίαυλος, ανάμεσα στην Κυβέρνηση και Εκκλησία, να γίνονται συναντήσεις, αντιμετωπίζοντας πάντα τα προβλήματα με στόχο το καλό του Λαού μας".

IMG 0093

arx-koubelis1

Εμφανίσεις: 88724
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!