Ο Αρχιεπίσκοπος στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού (ΦΩΤΟ)

psixiko1

Του Γιώργου Φερδή | Romfea.gr

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου σήμερα και στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού τελέστηκε Θεία Λειτουργία, όπου προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης και Κληρικοί της Αρχιεπισκοπής.

Ο κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή, μιλώντας για την σχέση του ανθρώπου που πρέπει να έχει με τον Θεό και κατέληξε με την Θεολογία των Τριών Ιεραρχών.

«Η διδασκαλία του Κυρίου μας, είναι αυτό που δίνει δύναμη στην ψυχή μας! Πρέπει να έχουμε κουράγιο για να ξεπεράσουμε ενωμένοι τις δυσκολίες», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος.

Επίσης πρόσθεσε: «Αν έχουμε επικοινωνία με τον Κύριο μας, τότε θα έχουμε διέξοδο από τις δυσκολίες μας».

Στο τέλος ο προϊστάμενος και οι ιερείς του Ναού ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο που επισκέφθηκε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου και τον προσκάλεσαν την επόμενη χρονιά να τελέσει και τα εγκαίνια του Ναού.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε και την δική του ευχαρίστηση για την δυνατότητα που είχε να επικοινωνήσει με τους ενορίτες του Αγίου Γεωργίου,  ενώ υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει πρώτα ο Θεός να έρθει την ημέρα των εγκαινίων.

psixiko

psixiko2

psixiko3

psixiko4

psixiko5

psixiko6

psixiko7

psixiko8

psixiko9

psixiko10

psixiko11

psixiko12

Εμφανίσεις: 153759
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!