Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε''

arch poligono

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε ο εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Πεδίον του Άρεως.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ συμμετείχαν κληρικοί της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη, έτυχε θερμής υποδοχής από τον προϊστάμενο και πλήθος πιστών.

Στην ομιλία του ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στο θαυμαστό βίο του Αγίου Χαραλάμπους, καθώς και για τα μαρτύρια των Αγίων στη ζωή της Εκκλησίας.

«Στην εποχή μας το να μιλήσει κάποιος για τον Χριστό ή να ζήσει μαζί του, θέλει περισσότερη συνεργασία μεταξύ μας», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Σημασία έχει να ευχαριστούμε τον Θεό και να προσφέρουμε παράλληλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη».

Κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός λαός, τονίζοντας ότι «στην δύσκολη εποχή που περνάμε, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε και να χάνουμε το θάρρος μας».

arch poligono1

arch poligono2

arch poligono3

arch poligono5

Εμφανίσεις: 94110
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!