Με την Ελληνορωσική ομάδα προώθησης του τουρισμού συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

ros
Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής
 
Συνάντηση με τα μέλη της Ελληνορωσικής ομάδας εργασίας για θέματα τουρισμού είχε πριν λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, την πόρτα του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου πέρασαν μέλη της Ρωσικής αντιπροσωπείας στα θέματα τουρισμού που αποτελούνταν από τον Υφυπουργό Τουρισμού της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy, συνοδευόμενοι από τον Γεν. Γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο από την πλευρά της Ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά και από τον εκπρόσωπο στα θέματα τουρισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιμ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο.

Ο Αρχιεπίσκοπος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ρωσία και την ευκαιρία που είχε να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Vladimir Putin.

Ακόμα τόνισε ότι τους δύο λαούς συνδέουν πολλά και κυρίως η κοινή πίστη.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Τουρισμού της Ρωσίας, σημείωσε ότι, η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είναι από τις σημαντικότερες συναντήσεις που έκαναν στο πλαίσιο της επισκέψεώς τους, τονίζοντας την επιθυμία τους να έχουν την ευχή και την ευλογία του Μακαριωτάτου πριν ολοκληρώσουν οποιαδήποτε συνεργασία.

ros2

ros3

ros4

ros5

Εμφανίσεις: 63431
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!