Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος (ΦΩΤΟ)

IMG 2586

Λευκάδα, Γιώργος Φερδής

«Στηριζόμαστε στην Παναγία μας γιατί μας καταλαβαίνει» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος, όπου προεξήρχε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος και η Συνοδεία του, έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αρχιμ. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και την Αδελφότητα.

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος μετά το πέρας του εσπερινού μίλησε για την σημαντική θέση που έχει η Παναγία στην καρδιά κάθε πιστού χριστιανού και ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που με την παρουσία του λαμπρύνει την πανήγυρη της Ιεράς Μονής.

Ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τα καλά του λόγια και τον  Ηγούμενο για την φιλοξενία που δέχτηκε και σημείωσε για την Παναγία ότι «η Παναγία μας αγκαλιάζει, για να απαλύνει τα προβλήματα μας».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην στήριξη που έχουμε από την Παναγία τονίζοντας: «Την ξεχνούμε βέβαια πολλές φορές και την περιφρονούμε, αλλά έρχεται η στιγμή που τη ζητάμε σαν μάνα και σαν αγωνίστρια».

«Η δύναμή μας είναι η Παναγία, μας καταλαβαίνει γιατί είναι άνθρωπος» πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Ιερώνυμος.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το πρωί τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής, από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

IMG 2583

IMG 2588

IMG 2594

IMG 2600

IMG 2602

IMG 2612

IMG 2622

IMG 2634

IMG 2680

IMG 2685

IMG 2704

IMG 2706

IMG 2717

Εμφανίσεις: 110559
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!