Παρουσία του Αρχιεπισκόπου η συναυλία του Σπανουδάκη

IMG 9579

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής

Στην συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη για την παρουσίαση του νέου δίσκου που είναι αφιερωμένος στην Παναγία, παρευρέθηκε χθες 28 Σεπτεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφθασε στο Ηρώδειο, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου γραφείου Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Ιερώνυμος κατά την είσοδό του καταχειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο, ενώ ο ίδιος με την σειρά του, τους ευλόγησε.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος παρακολούθησε την συναυλία, ενώ στο τέλος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον κ. Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο η παρουσία του Αρχιεπισκόπου.

Τέλος ο μουσικοσυνθέτης, προσέφερε στον κ. Ιερώνυμο ένα μουσικό CD το οποίο είναι αφιερωμένο στη Παναγία, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος τον προέτρεψε να συνεχίσει τη σωστή πορεία του στον χώρο της μουσικής.

0-spanoudakis

0-spanoudakis1

0-spanoudakis2

0-spanoudakis3

Εμφανίσεις: 72181
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!