Η SCA στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής

sca1Αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι η εταιρία SCA hygiene products, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως τη δική της κοινωνικής ευαισθησία.

Ο γενικός Διεθυντής Ελλάδος Γιάννης Κοττεάκος, πρόσφερε προϊόντα της εταιρίας στην Αρχιεπισκοπή για το φιλανθρωπικό της έργο και συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Επρόκειτο για ακόμη μια ενέργεια κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εταιρίας, η οποία στηρίζει εμπράκτως οργανισμούς και ιδρύματα.

Μάλιστα μόνο για το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, η εταιρεία δώρισε προϊόντα αξίας 15.000€, στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων, όπου συμμετείχαν και επώνυμοι, γνωστοί για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Με αυτές τις ενέργειες χάρισε χαμόγελα σε περίπου 500 παιδιά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας, αλλά και στους εργαζόμενους των οργανισμών Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ΕΛΕΠΑΠ και Γηροκομείο Αθηνών, οι οποίοι στην ομάδα της SCA Hygiene Products αναγνωρίζουν ένα σημαντικό αρωγό στο έργο τους.

sca2

Εμφανίσεις: 68836
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!