Σύσκεψη για τον πιο δύσκολο αγώνα: τροφή και στέγη για όλους

1995488

Του Αθανάσιου Θανόπουλου

Mε τη σφραγίδα της Εκκλησίας και υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου έγινε σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη φροντίδα όσων δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή και στέγη.

Σκοπός της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της Γ.Γ. Διαφάνειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν να αναληφθούν όλες οι πρωτοβουλίες που απαιτούνται και να εκπονηθούν προγράμματα με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Εκκλησίας, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να βοηθηθούν όλοι όσοι αδυνατούν να βρουν τροφή και στέγη.

Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο Αρχιεπίσκοπος, συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, ο υφυπουργός Εργασίας κ. Γκεγκέρογλου, ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος, εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Γ. Σούρλας και άλλοι παράγοντες.

Φωτο: Χρήστος Μπόνης

1995493

1995489

1995502

dil1

dil2

Εμφανίσεις: 72250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!