Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στη Βιβλιοθήκη της Ι.Α.Α.

6

Tην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Α., Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Παπαγιάννης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Συμεών Βολιώτης.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Μάξιμος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου για μια καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά και αναφέρθηκε εκτενώς στις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και δράσεις της Βιβλιοθήκης για μικρούς και μεγάλους.

Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης κ. Ανδρεάδης αφού ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους, επεσήμανε οτι το σύνολο των δράσεων πραγματοποιούνται υπό την έμπνευση, την καθοδήγηση και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο έργο των εθελοντών εκπαιδευτικών του “Κοινωνικοὐ Φροντιστηρίου”, οι οποίοι θυσιάζοντας χρόνο και κόπο διδάσκουν καθημερινά περισσότερα από 250 παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Επίσκοπος Μαραθώνος κ. Μελίτων, ο Διευθυντής του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι.Α.Α. π. Βασίλειος Χαβάτζας, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος “Μαρία Κόκκορη” π. Νικόδημος Φαρμάκης, ο πρόεδρος των εργαζομένων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Βασιλείου, το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και πλήθος κόσμου.

2

3

4

Εμφανίσεις: 66322
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!