Αντιπροσωπεία του Συν. Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην Ιορδανία

XrysostomosΚατόπιν σχετικής προσκλήσεως της Κυβέρνησης της Ιορδανίας, το Υπουργείου Πολιτισμού της Ιορδανίας και του Ιορδανικού Οργανισμού Τουρισμού, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Γραμματέας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, και τα Μέλη κ.κ. Βασίλειος Τζέρπος και Χρήστος Πετρέας, πλαισιούμενοι από ομάδα δέκα (10) κληρικών εκπροσώπων διά θέματα Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος που σχετίζονται με τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Ελλάδα, θα μεταβούν κατόπιν και της σχετικής ευλογίας και αδείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην χώρα της Ιορδανίας για ταξίδι γνωριμίας με τον πολιτισμό, την ιστορία και τα προσκυνήματα της φιλοξενούσης χώρας.

Κατά την διάρκεια του ταξιδίου, η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έχει επίσημες συναντήσεις με τους Υπουργούς Τουρισμού και Πολιτισμού της Ιορδανίας, τον Διευθυντή του Ιορδανικού Οργανισμού Τουρισμού, τον Πατριαρχικό Επίτροπο στο Αμμάν, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτο, καθώς και εκπροσώπους των άλλων Χριστιανικών Ομολογιών και θρησκειών στην Ιορδανία.

Εμφανίσεις: 56599
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!