Ο Αρχιεπίσκοπος στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

kefa1

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Στην Κεφαλονιά μεταβαίνουν εκτάκτως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με μέλη της Ιεράς Συνόδου για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους σεισμόπληκτους κατοίκους του νησιού.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνοδεύουν  ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθίας κ. Τίτος, ο Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ και ο Διευθυντής της ΜΚΟ ''Αποστολή'' Κ. Δήμτσας.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του, μεταβαίνουν στη Κεφαλονιά με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας C-130 που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης το κλιμάκιο της Εκκλησίας θα διαπιστώσει από κοντά τις ανάγκες που υπάρχουν και η "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών  θα συντονίσει και θα προετοιμάσει ανθρωπιστική βοήθεια, ακόμη και την διοργάνωση συσσιτίων για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των σεισμόπληκτων.

Νεότερη ενημέρωση

Μόλις τώρα αναχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του για Ελευσίνα, από όπου στην συνέχεια με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταβούν στην Κεφαλονιά.

kefa

kefa2

Εμφανίσεις: 106002
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!