Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Η Εκκλησία είναι στο πλευρό σας'' (ΒΙΝΤΕΟ)

iero kefalonia

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Μελών της ΔΙΣ με τους Τοπικούς Φορείς της Κεφαλονιάς, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον ισχυρό σεισμό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος στους τοπικούς φορείς, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "το πνεύμα και η σκέψη της εκκλησίας βρίσκεται στην Κεφαλονιά."

"Διακόψαμε την συνεδρία της Ιεράς Συνόδου για να βρεθούμε κοντά σας, και να ακούσω εσάς και τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με την πολιτεία για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση", πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Σε άλλο σημείο ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, υπογράμμισε ότι "πρέπει να έχουμε ελπίδα και πίστη στον Θεό."

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η ΜΚΟ "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, απέστειλε 4 τόνους τρόφιμα, καθώς και δέκα παλέτες με εμφιαλωμένο νερό γιατί υπάρχει πρόβλημα με την ύδρευση.

Αυτή την ώρα ο Μακαριώτατος παρά την εντονή βροχή επισκέπτεται το Ληξούρι, όπου θα στηθεί συσσίτιο το οποίος θα μαγειρεύει ο Ελληνικός Στρατός.

Νωρίτερα τον Αρχιεπίσκοπο και την Συνοδείτα του, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνας με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης

2027321

iero kef1

kef

Εμφανίσεις: 108771
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!