Καμίνης, Κουμουτσάκος και Τομαή στον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ)

arxiepiskopos-7

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής πέρασαν ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Φωτεινή Τομαή (Κωνσταντοπούλου).

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μετά την συνάντηση μεταξύ άλλων ανέφερε: "Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσα για το κοινωνικό έργο του δήμου, ιδιαίτερα για την "Κοινωνική Κατοικία", όπου στεγάζονται συνολικά 52 άτομα. Το έργο θα το συνεχίσει ο δήμος με μεγάλη ένταση και σε στενή συνεργασία με την Εκκλησία, με την οποία συνεργαζόμαστε ήδη στα συσσίτια της Αθήνας", ενώ συμπλήρωσε ότι " η επόμενη χρονιά είναι η αρχή της εξόδου από την κρίση".

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του ευχήθηκε καλή δύναμη στο Δήμαρχο της Αθήνας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έχουμε μερικές διαφορές με τον κ. Δήμαρχο, αλλά και πολλούς κοινούς στόχους σχετικά με την εξυπηρέτηση του πολίτη".

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

"Η βοήθεια της Εκκλησίας είναι μοναδικής σημασίας και προσβλέπω σε αυτήν" δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατέθεσε στον Αρχιεπίσκοπο την προσωπική του εμπειρία από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι νέοι και ο εμπορικός κόσμος στην Αττική.

"Είναι μια περίοδος εντατικής εργασίας και προσπάθειας, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις από κοντά τα τεράστια προβλήματα του κόσμου" σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλό αγώνα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και δήλωσε αισιόδοξος για το οριστικό ξεπέρασμα της κρίσης.

arxiepiskopos-4

arxiepiskopos-5

arxiepiskopos-6

arxiepiskopos-8

arxiepiskopos-9

arxiepiskopos-10

arxiepiskopos-11

arxiepiskopos-12

arxiepiskopos-1

arxiepiskopos-2

arxiepiskopos-3

arxiepiskopos-13

arxiepiskopos-14

arxiepiskopos-15

Εμφανίσεις: 84256
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!