Ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας στον Αρχιεπίσκοπο

arxigos-2

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Τον Αρχιεπίκσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριος Τσακνάκης.

Ο Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ πέρασε το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή του, Αστυνόμο Α' Αργύρη Μπακαλώνη.

Ο κ. Τσακνάκης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για την συνάντηση τους ενώ σημείωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Εκκλησίας.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας από την πλευρά του ενημέρωσε τον νέο Αρχηγό για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, ευχαριστώντας παράλληλα για την συνεισφορά τον Σωμάτων Ασφαλείας στο έργο της Εκκλησίας.

Τέλος ο Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ σε ανάμνηση της επισκέψεως δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο το ξίφος των Αξιοκρατικών της ΕΛ. ΑΣ, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του, του παρέδωσε το μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου.

arxigos-1

arxigos-3

Εμφανίσεις: 128606
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!