Τιμητικά βραβεία σε νέους από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

0-neoi

Γράφει η Romfea.gr, 22.44

Τα τιμητικά βραβεία και διπλώματα απένειμε σήμερα το απόγευμα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στους νέους που διακρίθηκαν στους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς Εφήβων και Νέων των Ιερών Μητροπόλεων που είχε ως θέμα: «Νέοι - Εκκλησία - Πολιτισμός».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο σε πέντε περιφέρειες της Εκκλησίας της Ελλάδος, (Αθήνα, Βόλο, Πάτρα, Αγρίνιο και Ξάνθη) και συμμετείχαν πάνω από 3.000 έφηβοι και νέοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσης των διακριθέντων καλλιτεχνικών συνόλων και εφήβων - νέων, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 1.000 έφηβοι, νέοι και νέες από τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και 20 χορωδιακά και χορευτικά τμήματα, ως μέλη των βραβευθέντων καλλιτεχνικών ομάδων.

Η τελετή βράβευσης και η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κολεγίου Ψυχικού και έγινε εκτενής αναφορά στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος και συντόνισε η Συνοδική Υποεπιτροπή Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

0-neoi1

0-neoi2

0-neoi5

0-neoi3

0-neoi4

0-neoi6

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!