Πολιτιστικό Κέντρο θα εγκαινιάσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

0-iero1

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (οδ. Μεγ. Βασιλείου 15 -Ρουφ).

Ένα κτίριο με όλες τις απαραίτητες υποδομές που θα φιλοξενεί πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες και δράσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής, του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και των Ενοριών της.

Εκδήλωση υπό τον τίτλο "Χριστιανισμός και Επιστήμη" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρουσιάζει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Δ. Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής η εκδήλωση "Χριστιανισμός και Επιστήμη" με την ευκαιρία της έκδοσης του τόμου "Ο Ιπποκράτης στην Πολιτεία του Θεού" του Ομοτ. Καθηγητή της Αγγειοχειρουργικής κ. Παν. Β. Δημακάκου.

Στο πρώτο μέρος (19.00-19.15) θα παρουσιαστούν Εκκλησιαστικοί Βυζαντινοί Ύμνοι εορτής Χριστουγέννων από τη Βυζαντινή Χορωδία του Καθεδρικού Ναού των Αθηνών ενώ στο δεύτερο μέρος (19.15-20.50) θα γίνει η Στρογγυλή τράπεζα με θέμα "Χριστιανισμός και Επιστήμη"με τη συμμετοχή:

του κ. Γ. Μπαμπινιώτη, του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, της κυρίας Άννας Μπενάκη - Ψαρούδα, του κ. Αθανασίου Φωκά, του κ. Δ. Παπαδημητρίου και του κ. Κ. Νάστου.

Θα ακολουθήσει ο χαιρετισμός του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμο και μία σύντομη ομιλία του Καθηγητή κ. Π. Β. Δημακάκου.

Από τις 20.50 έως τις 21.10 θα ακουστούν Άσματα Χριστουγέννων από την Παιδική Χορωδία Τοσιτσείων -Αρσακείων Σχολείων.

Εμφανίσεις: 74314
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!