Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή – (Φώτο)

0-ilar-iaath

Γράφει η Romfea.gr - 19.04

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 ο Πρόεδρος του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ υποδέχθηκαν στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ και ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Ιλαρίων και η συνοδεία του, έγιναν δεκτοί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στο προσωπικό του γραφείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος προς τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, και είναι μεγάλη μας χαρά που πέρα από όλα αυτά έχουμε στα χέρια μας και την έκδοση του βιβλίου του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κυρίλλου».

Ο Μητροπολίτης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, και ευχήθηκε σύντομα η Ελλάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που περνάει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τέλος παρετέθει επίσημο γεύμα προς τιμήν του υψηλού καλεσμένου, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δόλλη, του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας.

0-ilar-iaath1

0-ilar-iaath2

0-ilar-iaath3

0-ilar-iaath4

0-ilar-iaath5

0-ilar-iaath6

0-ilar-iaath

0-ilar-iaath7

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!