Αποδοκιμασία της ΔΙΣ για τις σκληρές δηλώσεις Κονίτσης

ImageΑνακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζει τις σκληρές δηλώσεις του Σεβ. Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

"Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιοθετήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος" λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

Ο κ. Ανδρέας ενώπιον κατοίκων της περιοχής του είχε αναφερθεί με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς και την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.

"Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες" είχε πει ο μητροπολίτης. υποστηρίζοντας πως μετά από αυτά του έρχεται να πει "ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια".

"Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν, την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου", είχε αναφέρει.

Αναφερόμενος μάλιστα στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο, τον αποκάλεσε "χοντρό", σχολιάζοντας στη συνέχεια τις δηλώσεις του, σχετικά με τους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr στην κυβέρνηση υπάρχει έντονη δυσφορία για τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κονίτσης, χωρίς να αποκλείεται τα θιγόμενα πρόσωπα να κινηθούν και νομικά εναντίον του.

Δείτε το σχετικό θέμα:

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα

Εμφανίσεις: 72862
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!