Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

arxiepiskopos-lamiaΕυχάριστη έκπληξη για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο ήταν η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μητροπολιτικό οίκο της Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον Μακαριώτατο με εγκαρδιότητα και σεβασμό, τον ξενάγησε στους χώρους του ανακαινισμένου Επισκοπείου και είχε μαζί του ενδιαφέρουσα συζήτηση επί θεμάτων εκκλησιαστικού προβληματισμού, για τα οποία αντάλλαξαν απόψεις.

Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου του Γραφείου Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου και η προσωπική του φρουρά.

Σημειωτέον, ότι στις 16 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί επισήμως ο Μακαριώτατος με μέλη της Ιεράς Συνόδου την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και θα προστεί σε Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης, που θα τελεσθεί στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν και μνήμην του από Ταλαντίου Μητροπολίτου Αθηνών Νεοφύτου Μεταξά με την συμπλήρωση 250 χρόνων από της γεννήσεώς του και 150 από της κοιμήσεώς του.

arxiepiskopos-lamia1

arxiepiskopos-lamia2

arxiepiskopos-lamia3

Εμφανίσεις: 72459
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!