Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο

ImageΣε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και μελών της Ιεράς Συνόδου, με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr» οι δύο πλευρές, αποφάσισαν να συσταθεί μια κοινή επιτροπή στην οποία θα μετέχουν Κυβερνητικοί και άνθρωποι της Εκκλησίας σε υψηλό επίπεδο.

Να αναφερθεί, ότι η επιτροπή αυτή θα διευκολύνει τις δύο πλευρές, ώστε να μην γίνεται συνεχώς ανταλλαγή υπομνημάτων και επιστολών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από Κυβερνητικά στελέχη, τα θέματα που τέθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης, είναι η αποδέσμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας, η μη δέσμευση των καταθέσεων και να μην περάσει το νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις.

Οι πληροφορίες της «Romfea.gr» αναφέρουν, ότι ο Αρχιεπίσκοπος έθεσε στον κ. Παπανδρέου και το θέμα της Κάρτας του Πολίτη, όπου ο Πρωθυπουργός τον καθησύχασε και του είπε να μην ανησυχεί.

Τέλος, συζήτησαν και για το μάθημα των θρησκευτικών, όπου ζήτησαν να είναι υποχρεωτικό.

Εμφανίσεις: 67209
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!