Φοιτητές στα Γραφεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ε.Ε.

ImageΤη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011, επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση πενήντα έξι (56) φοιτητές και φοιτήτριες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Ακαδημία Αξιωματικών της Αστυνομίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνοδευόμενοι από τον Καθηγητή τους κ. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο.

Οι νεαροί επιστήμονες προσήλθαν στην Αντιπροσωπεία στα πλαίσια εκπαιδευτικής επιμορφωτικής επίσκεψης στα θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, σε Διπλωματικές Αρχές, το ΝΑΤΟ καθώς και σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Βελγίου.

Οι φοιτητές έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από το Διευθυντή της Αντιπροσωπείας, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανάσιο, και τους Συμβούλους αυτής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Ιγνάτιο Δ. Σωτηριάδη και Ελλογιμότατο Δρ. Κωνσταντίνο Β. Ζορμπά, και ενημερώθηκαν για το έργο και το ρόλο της Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και για επίκαιρα Ευρωπαϊκά θέματα, όπως εκπαιδευτικά, λαθρομετανάστευση, θρησκείες και Ευρώπη κ.ά.

Την επομένη (29 Μαρτίου 2011) είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κ. Δέσποινα-Ινώ  Αφεντούλη, Δημοσιογράφο - Υπεύθυνη Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στο  ΝΑΤΟ, σχετικά με τις πρωτοβουλίες του ΝΑΤΟ και τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις στον κόσμο στην αίθουσα διαλέξεων της Αντιπροσωπείας μας.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά επίσκεψη Πανεπιστημιακών φοιτητών στην Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας μας υπό την καθοδήγηση του Καθηγητού κ. Κ. Αθανασόπουλου, μετά την πρώτη του 2007.

Image

Image

Εμφανίσεις: 108298
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!