Αρχιεπίσκοπος "Οι αρχές και οι αξίες έχουν χαθεί, πρέπει να τις ξαναβρούμε"

ImageΣτις Σέρρες βρίσκεται εδώ και τρείς ώρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στις «όμορφες Σέρρες», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Να αναφερθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο στο Επισκοπείο.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας, τονίζοντας: «Η κρίση, οι πολλές κρίσεις, έχουν σαν αιτία την πνευματική κρίση και εκείνο που όλοι λέμε ότι έχουν χαθεί οι αξίες».

«Οι αρχές έχουν χαθεί, όλοι το λέμε, πρέπει να τις ξαναβρούμε και να τις φέρουμε πίσω στη ζωή μας», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Αύριο, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ο Μακαριώτατος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου, που τον περασμένο Δεκέμβριο υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά.

Εμφανίσεις: 172065
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!