Η 1η ημέρα της επισκέψεως του Αρχιεπισκόπου στη Συρία μέσα από φωτογραφίες

ImageΠαρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα της επισκέψεως του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, στη Μονή Σεϊδάναγιας, Μονής Αγίας Θέκλας και Πατριάρχη Συρορθοδόξων Ιγνάτιο.

"Είμαι συγκλονισμένος όταν σκέφτομαι, ότι εδώ είναι οι ρίζες μας, και ότι από εδώ λάβαμε το όνομα Χριστιανοί." - (Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Πατριαρχείο)

"Η επίσκεψη μας έχει έναν και μόνο σκοπό, να ανανεώσει τις σχέσεις μας, να επιβεβαιώσει την αγάπη μας και να υποσχεθεί ο ένας τον άλλον όπως κάνουν οι Χριστιανοί να είμαστε ενωμένοι" - (Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Πατριαρχείο)

«Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στο μοναδικό τόπο στο κόσμου, που ακόμη μιλάνε την γλώσσα του Χριστού την Αραμαϊκή» - (Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος -Ι.Μ. Αγ. Θέκλας)

«Η Εκκλησία της Ελλάδος επιθυμεί και θέλει να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ των δύο Εκκλησιών μας, να συνεχιστεί ο διάλογος εν αγάπη και Αληθεία» - (Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Συνάντηση Πατριάρχη Συρορθόδοξο)

Παρακάτω ακολουθούν οι φώτο: Χρ. Μπόνης και Romfea.gr

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 87742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!