Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - (Βίντεο)

ImageΤο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και δώρα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων με τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αυτές τις άγιες ημέρες μακριά απο τις οικογένειές τους για διάφορους λόγους υγείας.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, και τους υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος.

Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε κλινικές όπου νοσηλεύονται αξιωματικοί, οπλίτες και ιδιώτες. Στη δήλωσή του ο Ιερώνυμος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευομένους, ενώ ο κ. Βενιζέλος τον ευχαρίστησε για την όλη στάση του.

Ο διοικητής του νοσοκομείου δώρσε αναμνηστικές πλακέτες στον Αρχιεπίσκοπο και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Προηγούμενως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αναπληρωτής υπουργός, Πάνος Μπεγλίτης, είχαν επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, απ' όπου αντάλλαξαν ευχές με τους επικεφαλής διοικητές και το προσωπικό της Ελληνικής Δύναμης Κοσσόβου, του ΤΕΣΑΦ στο Αφγανιστάν, της ΓΙΟΥΝΙΣΙ στο Λίβανο, της 130 Μεραρχίας στη Λήμνο και του φυλακίου στην Καλόλιμνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εμφανίσεις: 87021
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!