Στο Διδυμότειχο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ImageΣτο Διδυμότειχο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέπτεται ανεπίσημα την  Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, μετά από πρόκληση του κ. Δαμασκηνού.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνδέονται με πολυετή φιλία.

Νεότερη ενημέρωση από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου (22:10)

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος, από σήμερα το πρωί πραγματοποιεί 2ήμερη ανεπίσημη επίσκεψη στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιον.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε το πρωί την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαδιάς Σουφλίου, το Διδυμότειχο και κατέλυσε στην Ν. Ορεστιάδα.

Στο Διδυμότειχο, ύστερα από μια σύντομη Δοξολογία, ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τους Βουλευτές Έβρου  Ελένη Τσιαούση και Αλ. Δερμρτζόπουλο, τον Έπαρχο Β. Έβρου Πολ. Αντωνιάδη, τους Δημάρχους Διδυμοτείχου  Χρ. Τοκαμάνη και Μεταξάδων  Χρ. Τερτσούδη και άλλους τοπικούς παράγοντες.

Στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχιου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, προς τιμήν του υψηλού φιλοξενουμένου μας, προσεκλήθη και παρακάθησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Image

Εμφανίσεις: 90269
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!