Επίσκεψη στελεχών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες

ImageΜετά από πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή κ. Θεοδώρου Σκυλακάκη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσκάλεσε στελέχη των υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος να επισκεφθούν την έδρα του στις Βρυξέλλες και να ενημερωθούν για τα Ευρωπαϊκά δρώμενα.

Η αποστολή αποτελούνταν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο, Αντιπρόεδρο της ΔΙΣ, τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες κ.κ. Τιμόθεο Άνθη, Γραμματέα των Συνοδικών Επιτροπών Κοινωνικής Προνοίας και Ευποιίας και Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως˙ Σεραφείμ Δημητρίου, Μέλος του Κλάδου Διαδικτύου της ΕΜΥΕΕ και Διονύσιο Χατζηαντωνίου, Υπεύθυνο Ροής και Προγράμματος του Κλάδου Ραδιοφωνίας της ΕΜΥΕΕ, καθώς και τους κυρίους Δημήτριο Τίκα, Διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Κ.Υ.Ο., και Ιάσωνα-Νικόλαο Αντιπαριώτη, Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ε.Κ.Υ.Ο.

Στα υψηλόβαθμα στελέχη της Εκκλησίας, το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ, παρέθεσε δύο γεύματα εργασίας με την παρουσία των κ.κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Αναπληρωτή Διευθυντή του Πολιτικού Συμβουλίου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Λεωνίδα Ροκανά, Πρέσβη της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας (ΜΕΑ) και Θεόδωρου Σκυλακάκη, Ευρωβουλευτή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα έγκυρης ενημέρωσης και πληροφόρησης των στελεχών επί θεμάτων Ευρωπαϊκής επικαιρότητας.

Επίσης τα εκλεκτά στελέχη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Αντιπροσωπείας και να ενημερωθούν για το έργο της από τον Διευθυντή της, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανάσιο, και τους συνεργάτες του, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιγνάτιο Δ. Σωτηριάδη και Ελλογιμώτατο Δρ. Κωνσταντίνο Β. Ζορμπά.

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 106442
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!