Ιερώνυμος "Η Εκκλησία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις κινήσεις της Πολιτείας"

ImageΠερισσότερο από μία ώρα κράτησε η επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, εν όψει της επίσκεψης που αναμένεται να κάνει ο κ. Ιερώνυμος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Καππαδοκία.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Δρούτσας επισήμανε, ότι συζητήθηκαν πολλά θέματα και για τις κινήσεις στην εξωτερική πολιτική, ενώ ανέφερε, ότι "ο Μακαριώτατος για μένα είναι μια πραγματική προσωπικότητα και πάντα πηγή έμπνευσης".

Επίσης, ο κ. Δρούτσας τόνισε: "Η σημερινή μας συνάντηση εντάσσεται στις τακτικές επαφές που έχουμε, είναι καθήκον μου να ενημερώνω τον Μακαριότατο για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, στην εξωτερική πολιτική. Σας ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, για το χρόνο σας, για την πολλή ωραία κουβέντα που είχαμε σήμερα και για την ανταλλαγή απόψεων".

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, από την πλευρά του επισήμανε, ότι η Πολιτεία που έχει την ευθύνη, κάνει τις κινήσεις της, τις οποίες παρακολουθεί με ενδιαφέρον η Εκκλησία, ενώ τόνισε ότι συζητήθηκαν εκκλησιαστικά θέματα.

Εμφανίσεις: 40535
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!