Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για την υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων

Image

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή τα δημοσιεύματα όσον αφορά την υπόθεση με την υπεξαίρεση χρηματικού ποσού και την υπεξαγωγή εγγράφων από υπάλληλο της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, έδωσε εντολή για την πλήρη διευρεύνηση του θέματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Σχετικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν σε υπεξαίρεση χρηματικού ποσού και υπεξαγωγή εγγράφων από υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Μετά την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση επί της ουσίας της υπόθεσης του Μακαριωτάτου Προέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Ιερωνύμου από τον Αρχιγραμματεύοντα της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτη π. Μάρκο Βασιλάκη, ο Μακαριώτατος έδωσε πάραυτα εντολή στον Αρχιγραμματεύοντα για την πλήρη διερεύνηση του θέματος.

Ο Αρχιγραμματεύων κατέθεσε την από 20 Μαΐου ε.ε. μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπαιτίου, οι δε αρμόδιες αρχές έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης».

Εμφανίσεις: 31404
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!