Υπάλληλος της Συνόδου πλαστογράφησε την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου

ImageΈντονη αναστάτωση και προβληματισμός έχει προκληθεί στους κόλπους της Εκκλησίας, όσον αφορά την αποκάλυψη του γεγονότος, ότι υπάλληλος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πλαστογράφησε την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου και του πρώην αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου και νυν μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου, για να αποσπάσει ένα φάκελο με το ποσό των 25.000 ευρώ από τον λογαριασμό της Αρχιγραμματείας.

Να αναφερθεί, ότι υπάλληλοι της Ιεράς Συνόδου αντιλήφθηκαν άμεσα, ότι ο εν λόγω φάκελος έκανε φτερά, και έτσι αποφάσισαν να τοποθετήσουν κάμερες για να βρεθεί ο ένοχος.

Τελικά η βοήθεια δεν ήρθε από τις κάμερες αλλά από την Αστυνομία, η οποία μετά από εκτενή έρευνα και ανακρίσεις ανακάλυψε, ότι έγινε πλαστογράφηση της υπογραφής του Αρχιεπισκόπου, από έναν 32χρονο υπάλληλο της Ιεράς Συνόδου.

Επίσης, να σημειωθεί, ότι η Αστυνομία μετέβη στο κτίριο της Ιεράς Συνόδου πριν λίγες ημέρες, για να μεταφέρει τον εν λόγω υπάλληλο ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, στην εισαγγελία για περαιτέρω ανάκριση.

Πληροφορίες, αναφέρουν, ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν έχει απομακρυνθεί από την Ιερά Σύνοδο, αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο όροφο και γραφείο του Συνοδικού Μεγάρου.

Τέλος, πληροφορίες της «Romfea.gr», αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος το τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τελικά τον οδήγησαν σε πλαστογράφηση υπογραφής και αφαίρεση ποσού ύψους 25.000 ευρώ.

Εμφανίσεις: 93590
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!