Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στο ΕΛΕΠΑΠ

ImageΤο ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) επισκέφθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Η Πρόεδρος κ. Μαίρη Καρέλλα-Διαμαντοπούλου και η Γενική Γραμματέας κ. Μαριάννα Μόσχου, ενημέρωσαν λεπτομερώς τον Αρχιεπίσκοπο για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, τους στόχους και το καθημερινό αγώνα για ουσιαστική προσφορά στο ανάπηρο παιδί, για την στοργική φροντίδα του και την αποκατάσταση του στην κοινωνία.

Τόσο ο Αρχιεπίσκοπος όσο και ο κ. Δήμτσας ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και μοίρασαν δώρα στα παιδιά. Στις δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα κάνει ότι μπορεί και ότι πρέπει για την ενίσχυση της αποστολής αυτής, συνοδοιπόρος και αρωγός στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και πρόσθεσε: ΄΄ η σημερινή εμπειρία ήταν ένας δρόμος για την Ανάσταση΄΄.

Εμφανίσεις: 98180
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!