Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής

ImageΣτις 11:30 σήμερα το πρωί, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, παρουσιάστηκε η ανανεωμένη Ιστοσελίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας, έκαναν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τους αρμοδίους συνεργάτες του.

Ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης κ. Γαβριήλ Παπανικολάου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Χάρης Κονιδάρης, ο υπεύθυνοςδιαχείρισης και εποπτείας περιεχομένου της Mονάδας Διαδικτύου, κ. Χρόνης Τσιανάκας, και εκπρόσωπος της εταιρίας λογισμικού που κατασκεύασε τον ιστοτόπο, μίλησαν για την νέα αυτή παρουσία της Αρχιεπισκοπής στο χώρο της δικτύωσης και τις δυνατότητες που μπορεί να παρέχει στους πιστούς, για επικοινωνία και εξυπηρέτηση τους από τις υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής.

Παρουσιάστηκε εκτενώς το πιλοτικό πρόγραμμα δικτύωσης Ναών και παροχής εκκλησιαστικών υπηρεσιών στην έκδοση πιστοποιητικών αγαμίας και βαπτίσματος καθώς και αδειών γάμου.

Υπεύθυνος στον τομέα αυτό είναι ο κ. Βασίλης Λεμονής, ενώ την τεχνική εποπτεία και υποστήριξη ηλεκτρονικών υποδομών Ι.Α.Α. θα έχει ο κ. Σωτήρης Πατρώνος.

Στην κεφαλίδα της ιστοσελίδας εναλλάσσονται έργα Εκκλησιαστικής εικονογραφίας και η διεύθυνση της είναι http://www.archdiocese.gr.

Τέλος, ο κ. Ιερώνυμος τόνισε : «Χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για να κάνουμε πιο γνωστό το φιλανθρωπικό μας έργο, που στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Το διαδίκτυο είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις τον εθελοντισμό και να κάνεις ακόμη πιο γνωστές τις προσπάθειες της Εκκλησίας για το πρόβλημα των ναρκωτικών, τις υποδομές που δημιουργούνται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για τις νέες κατασκηνώσεις, που δημιουργούμε, κ.λπ.. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα μηνύματα των καιρών».

Εμφανίσεις: 128266
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!