Συνάντηση Πατριάρχη Ιεροσολύμων με Δήμτσα – Δήλωση στη Romfea.gr

ImageΣυνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, είχε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δήμτσας συζήτησε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο θέματα συνεργασίας, μεταξύ Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και Μ.Κ.Ο "Αλληλεγγύη".

Ο κ. Δήμτσας μιλώντας στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», μεταξύ άλλων τόνισε: «Ενημέρωσα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα από τις Ιερές Μητροπόλεις τη περίοδο της μεγάλης κρίσης στη Γάζα. Αυτά τα λεφτά βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό, και ζητήσαμε από τον Πατριάρχη να μας πει τι έργο θέλει να κάνουμε στη Γάζα».

Επίσης ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη», τόνισε ότι «ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων πρότεινε, επειδή υπάρχουν προβλήματα στο σχολείο του Πατριαρχείου στη Γάζα, να χτιστεί ο δεύτερος όροφος που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ακόμη, μας παρέδωσε και τα σχέδια».

«Ένα δεύτερο θέμα που εξετάσαμε, είναι τα θέματα προνοιακού τύπου και κυρίως εκπαίδευσης. Δύο προγράμματα τα οποία θα προχωρήσουμε στα Ιεροσόλυμα», τόνισε κλείνοντας ο κ. Δήμτσας.

Εμφανίσεις: 62136
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!