Ο Πρωθυπουργός και ο Υπ. Εσωτερικών στα συσσίτια της Εκκλησίας

ImageΣτα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» στην οδό Σωκράτους, βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Να αναφερθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» κ. Κωστής Δήμτσας, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για τον τρόπο διανομής των 1.600 μερίδων φαγητού, οι οποίες προσφέρονται 365 μέρες το χρόνο.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης κατευθύνθηκαν στο χώρο του συσσιτίου, όπου μοίρασαν φαγητό στους αστέγους και τους λαθρομετανάστες.

Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ενθουσιασμένος με το μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας.

Επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr», ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, θα μιλήσει για πρώτη φορά στην ιστορία στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο σε λίγα λεπτά (16:00) συνεδριάζει με κύριο αντικείμενο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση ιθαγένειας στους νόμιμους μετανάστες δεύτερης γενιάς.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου αναχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο.

Σημείωση: Η "Romfea.gr" επιβεβαιώθηκε για τις αποκλειστικές τις πληροφορίες, ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος θα μιλήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο με ώρα δημοσίευσης (15:37).

Image 

Εμφανίσεις: 67667
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!