Στον ασθενούντα Διδυμοτείχου Νικηφόρο ο Ιερώνυμος

ImageΤον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Νικηφόρο επεσκέφθη εκτάκτως χθες, Τετάρτη 12 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, διότι σύμφωνα

με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Νικηφόρο, όσο βέβαια το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας του.

 

Ο Μακαριώτατος μετά το πέρας της συναντήσεως δήλωσε:«Είναι γνωστό, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας κ. Νικηφόρος, έχει μια περιπέτεια με την υγεία του. Ήθελα να έρθω να το δω, να του ευχηθώ περαστικά αλλά και να του δώσω κουράγιο».

 

«Τον είδα αρκετή ώρα, μιλήσαμε όσο μπορούσαμε και μου δόθηκε και η ευκαιρία να δω τα έργα του. Ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Ελευθερώτριας, το Μουσείο που έχει φτιάξει».

 

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επεσκέφθη και τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, όπου είχε μαζί του μια ολιγόωρη συνομιλία.

 

«Θα ήτανε στενοκαρδία, να έρθω να δω τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Νικηφόρο ο οποίος είναι άρρωστος, χωρίς να δω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως. Ήρθα για λόγους εκκλησιαστικής τάξεως, αλλά κυρίως διότι τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ για τα χαρίσματα που έχει και τον τρόπο που εργάζεται ποιμαντικά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Αρχιεπίσκοπος.
Εμφανίσεις: 65419
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!