Επίσκεψη Ιερωνύμου για Κέντρο Οικουμενικού Ελλ/σμού

ImageΤο Δήλεσι επισκέφθηκε εκτάκτως προχθές ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία ομογενών

του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη σε ένα χώρο 28 στρεμμάτων, εκεί όπου με προηγούμενη δήλωση του είχε τονίσει πως «εδώ θα δημιουργηθεί ένα κτιριακό συγκρότημα στο οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού».

 

Στην επίσκεψη παρών ήταν και ο Δήμαρχος Οινοφύτων κ. Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος πρότεινε στον Αρχιεπίσκοπο δίπλα από το κέντρο θα ήταν σημαντικό να χτιστεί και ένα σχολείο, στο οποίο να φιλοξενούνται και ελληνόπουλα της ομογένειας κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

 

Επίσης πληροφορίες λένε πως η τοποθεσία των 28 στρεμμάτων για την δημιουργία του κτιριακού συγκροτήματος, ικανοποίησε την αντιπροσωπεία των ομογενών.

 

Να αναφερθεί πως το όλο εγχείρημα – πάντα σύμφωνα με πληροφορίες – θα είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

 

Τέλος, την Τρίτη 14 Ιουλίου ίσως να συζητηθεί η πρόταση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου που έγινε κατά την θεμελίωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι, για την αγορά από το Δήμο του οικοπέδου δίπλα στο ΚΕΔ και ανταλλαγή του με τα 10 στρέμματα στην οδό Πελοποννήσου για το σχολείο.
Εμφανίσεις: 91941
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!