Συνάντηση Ιερώνυμου με Αρχιερείς της Πελοποννήσου

ImageΣτην Τρίπολη, έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας, συνήλθαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2009 οι Αρχιερείς της Πελοποννήσου,

με επικεφαλής τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

 

Η εκλεκτή  Σύναξη φιλοξενήθηκε στο  Ίδρυμα Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως, όπου αντηλλάγησαν σκέψεις και απόψεις επί διαφόρων εκκλησιαστικών και πολιτικών θεμάτων που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.

 

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και ευλόγησε τους κληρικούς και λαϊκούς που απαρτίζουν το επιτελείο της.

 

Επίσης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο, με τον οποίο στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης (Παλαιοπαναγιάς) και τον νεοδημιουργηθέντα υπό του Μητροπολίτου οπωρώνα της Ιεράς Μονής, απ’ όπου παραθέτομε και το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λουκούς Άστρους, όπου ευλόγησε την αδελφότητά της και παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του οι Αδελφές της Ιεράς Μονής.

 

Τέλος, το βράδυ παρετέθη δείπνο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και όλους τους μετέχοντες Αρχιερείς, οι οποίοι κατόπιν απεχώρησαν επιστρέψαντες στις έδρες τους.

  

Εμφανίσεις: 66258
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!