Πάσχα με τους απόρους έκανε ο Αρχιεπίσκοπος

ImageΈνα ξεχωριστό πασχαλινό τραπέζι έστρωσαν για τους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας, ο Δήμος Αθηναίων και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών,

στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος γιόρτασαν το Πάσχα με περίπου δύο χιλιάδες ανήμπορους συνανθρώπους μας, στην οδό Σοφοκλέους, σε ένα πασχαλινό τραπέζι που τα είχε όλα:

 

Από τον οβελία μέχρι κόκκινα αυγά αλλά και τα υπόλοιπα πασχαλινά εδέσματα.

 

"Εμείς ως εκκλησία θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθούμε πλάι στους ανθρώπους που υποφέρουν. Είναι αποστολή μας και καθήκον μας", είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

 

"Σ' αυτήν εδώ τη γωνιά της Αθήνας, όλο το χρόνο προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας σε 1500 συνανθρώπους μας", τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος συνομίλησε και τραγούδησε με τους καλεσμένους του.

 

Επίσης ο Δήμαρχος Αθηναίων "συνέστησε" σε εκείνους που κάνουν Πάσχα στα κοσμοπολίτικα νησιά, να δουν τη δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα αστέγων και μετά να κάνουν κριτική.

 

Τέλος να αναφερθεί πως εθελόντριες, μοίρασαν τσάντες με δώρα στους αστέγους.
Εμφανίσεις: 51756
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!