Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με Ντόρα Μπακογιάννη

ImageΜε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη,

στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

Η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με την Υπουργό Εξωτερικών έγινε σε θερμό κλίμα, και διήρκησε περίπου μια ώρα.

 

Να αναφερθεί πως η Υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο έκανε την ακόλουθη δήλωση.

 

«Με χαρά συναντήθηκα με τον Μακαριώτατο για να συζητήσουμε την προσπάθεια την οποία από κοινού πρέπει να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε την φτώχεια στην Αθήνα και σε άλλες Μητροπόλεις, όπου η Εκκλησία έχει ένα πολύ σημαντικό έργο.

 

Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης ευρωπαϊκών και διεθνών πόρων και σ’ αυτό μπορεί να συμβάλει το Υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό και θα πράξουμε τώρα που έχουν ληφθεί και οι αποφάσεις από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής έτσι ώστε να αντληθούν πόροι για την εκκλησία οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να προχωρήσουν τα έργα της εκκλησίας.»

 

Κλείνοντας η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως «Τέτοια έργα είναι τα συσσίτια, οι υποδομές παροχής υπηρεσιών που είναι αναγκαίες και όλα αυτά σε μια κοινή προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια πολύ δύσκολη εποχή.»

Εμφανίσεις: 34596
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!