Ο Γιάννης Ιωαννίδης στον Αρχιεπίσκοπο

ImageΟ Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννιδης, επισκέφθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

«Με τον Αρχιεπίσκοπο έχουμε έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να αποτρέψουμε τη νεολαία μας από τους παράδρομους της κοινωνίας. Επιδίωξή μας είναι να υπάρχει πνευματική και σωματική άσκηση, μακριά από τις εξαρτήσεις του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

 

Θέλουμε να βρούμε το σημείο επαφής, ώστε ένα παιδί το οποίο έρχεται για σωματική άσκηση να κερδίζει την πνευματική του ηρεμία και το αντίστροφο.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος, τρέφει μεγάλη αγάπη στα παιδιά. Πρωτίστως, δίνει σημασία στην πρόληψη, αλλά ενδιαφέρεται και για τους νέους που έχουν παραστρατήσει.

 

Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να βρούμε τρόπους για να τους εντάξουμε ξανά στην κοινωνία.

 

Υπάρχει και πρακτική εφαρμογή. Στην Αρχιεπισκοπή υπάρχει ένα κτήμα στο Καπανδρίτι, όπου εκεί μπορούν να γίνουν κατασκηνώσεις, να κάνουμε αθλοπαιδιές, ώστε να παίζουν τα παιδιά στους χώρους που έχει η Εκκλησία.

 

Εμείς θα βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειάζεται η Εκκλησία σε σχέση με αθλητικές εγκαταστάσεις».
Εμφανίσεις: 70663
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!