Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στον Καρατζαφέρη

ImageΟ Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

 

Μετά την συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών δήλωσε:

 

«Σήμερα επισκέφτηκα τον κ. Πρόεδρο στο πλαίσιο του προγράμματός μου να δω όλους τους Πολιτικούς Αρχηγούς.

 

Συζητήσαμε για θέματα τα οποία άπτονται του ενδιαφέροντος, του κοινού ενδιαφέροντος μας, για τον άνθρωπο, που αρμοδιότητα για αυτόν έχει κάθε πολιτικός.

 

Μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω με λίγα λόγια το πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής αλλά και της Εκκλησίας γενικότερα και παρακάλεσα τον κ. Καρατζαφέρη μέσα στα ενδιαφέροντα του να δει και την πλευρά της δικής μας πορείας, της εκκλησίας.

 

Χαίρομαι διότι βρήκα ανταπόκριση και πιστεύω ότι θα είναι βοηθός και συμπαραστάτης, γιατί το ενδιαφέρον μας, όπως θα φανεί κυρίως μετά τον Σεπτέμβριο, θα στραφεί στην βοήθεια και συμπαράσταση των ανθρώπων εκείνων που έχουν μεγάλη ανάγκη σήμερα.

 

Φεύγω ευχαριστημένος, εύχομαι να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και καλή συνεργασία στους επόμενους μήνες».

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

 

«Τα οράματα, οι σκέψεις, οι ιδέες και τα όνειρα του Μακαριότατου, ταυτίζονται απολύτως με τους στόχους που έχει θέσει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

 

Έχω δηλώσει και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης σε αυτές τις σκέψεις, οι οποίες έχουν ως σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και την διδαχή του Κυρίου «αγαπάτε τον πλησίον», με κοινή διαπίστωση σε όλους μας, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ο κ. κ. Ιερώνυμος αγαπά τον άνθρωπο, αγαπά τον πλησίον».

 

Σε ερώτηση Δημοσιογράφου σχετικά με το τι προτίθεται, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ να κάνει για να ανταποκριθεί σε ότι ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε:

 

«Με την μεταφορά του μηνύματος της Εκκλησίας στον κόσμο που είναι κοντά μας. Μέσα από τον θεσμικό μας ρόλο, εφόσον υπηρετούνται όλα αυτά τα θέματα που έχουν σαν στόχο να καλυτερέψουμε την ζωή του απλού και του ανήμπορου πολίτη».
Εμφανίσεις: 117095
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!