Βουνό οι δυσκολίες για Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ImageΤους Μητροπολίτες Λαγκαδά κ. Σπυρίδων, και πρώην Νεαπόλεως κ. Διονύσιο επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄, με σκοπό να τους ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

 

Να αναφερθεί πως ο γηραιός Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Σπυρίδων με πολύ χαρά υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο στην Μητρόπολη του.

 

Παρότι ο Αρχιεπίσκοπος συνεχίζει τις επισκέψεις του, πληροφορίες λένε πως, η παραίτηση των έξι Δικηγόρων που συγκροτούν την νομική υπηρεσία της Συνόδου, οι οποίοι διαφώνησαν με τον νέο Διευθυντή των Οικονομικών κ. Ζαμπέλη σε θέματα υπηρεσιακά, έχει δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς στους κόλπους της Εκκλησίας.

 

Ένα ακόμη θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μακαριώτατος είναι αυτό των κενών Μητροπόλεων, Παροναξίας, Λευκάδος και Θηβών και Λεβαδείας, όπου πρέπει να γίνει η άμεση πλήρωση τους.

 

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κατά την συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα που αναζητούν λύση.

Εμφανίσεις: 103028
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!