Δεν έχει αναρρώσει ακόμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ImageΔεν έχει αναρρώσει ακόμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄, μετά από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο δεξί πόδι στις 24 Μαρτίου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου Romfea.gr, οι γιατροί που παρακολουθούν του Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, του συνέστησαν άλλες 15 μέρες ανάρρωσης στο σπίτι του στα Οινόφυτα.

 

Συγκεκριμένα οι γιατροί που τον εξέτασαν χθες όπως λένε οι πληροφορίες, του είπαν πως, για δύο τουλάχιστον ακόμα εβδομάδες, να μην πατήσει το πόδι του.

 

Έτσι μετά από την διάγνωση των γιατρών οι συνεδριάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 17 Απριλίου αναβλήθηκαν.

 

Σε επικοινωνία που είχε η Romfea.gr με συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου, μας ενημέρωσε πως μάλλον οι συνεδριάσεις της Δ.Ι.Σ. θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

 

Τέλος να αναφερθεί πως ο Αρχιγραμματέας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Κύριλλος Μισιακούλης αφού ενημερώθηκε από τον Μακαριώτατο για την εξέλιξη του, αμέσως ενημέρωσε του Συνοδικούς Ιεράρχες για την αναβολή των Συνεδριάσεων.

Εμφανίσεις: 62088
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!