Εκπομπή για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β΄

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή της Σεμίνα Διγενή «Top Stories», θα ασχοληθεί με την ζωή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β΄.

 

 

Η εκπομπή θα γίνει την Δευτέρα 14 Απριλίου και ώρα 23:00, με προσκεκλημένους προσωπικούς φίλους του Αρχιεπισκόπου, συμφοιτητές αλλά και συμμαθητές του.

 

Συγκεκριμένα η εκπομπή θα κάνει μια αναδρομή από το πατρικό του Αρχιεπισκόπου, την Μητρόπολη που υπηρέτησε, την Λεόντειο που δίδαξε φιλολογία, αλλά μέχρι και την ημέρα της εκλογής του σε Αρχιεπίσκοπο.

 

Πληροφορίες της Romfea.gr λένε πως προσκεκλημένοι στην εκπομπή θα είναι ο Ιεροκήρυκας της Μητρόπολεως Θηβών π. Αθηναγόρας Δικαιάκος, αλλά και συμμαθητές του από την Λεόντειο.

Επίσης παρών θα είναι και συμφοιτητές του από το Αρχαιολογικό τμήμα, αλλά και πνευματικά του παιδιά που τόσα χρόνια στήριζε πνευματικά.

 

Τέλος η εκπομπή θα κάνει και ένα μικρό αφιέρωμα στις Ιερές Μονές της Θήβας, στο Γηροκομείο αλλά και στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως.
Εμφανίσεις: 56049
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!