Άνθιμος: "Εξισώνουν τους ανθρώπους μετά ζώα"

ImageΛάβρος ήταν κατά το χθεσινό Κυριακάτικο κήρυγμα του για ακόμη μια φορά, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα εναντίον του «Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης».

 

 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο νόμος αυτός είναι επαίσχυντος, καταργούν όλους τους κανόνες της ηθικής, και επομένως εξισώνουν τους ανθρώπους μετά ζώα».

 

Αφορμή της σκληρής γλώσσας του κ. Άνθιμου, ήταν η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης να δημιουργηθεί μια επιτροπή, η οποία θα επιφορτιστεί με τη μελέτη του ενδεχόμενου, επέκτασης του Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης στα ζευγάρια ιδίου φύλου.

 

Επίσης ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος τόνισε: «Κοιτάμε πως θα αρέσουμε στον κόσμο, πως θα γίνουμε αρεστοί στον κόσμο. Ακόμη και με την νομιμοποίηση της αμαρτίας, έτσι προκαλούμε τον Θεό με τις πράξεις μας».

 

Τέλος ο κ. Άνθιμος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζευγάρια που έχουν κάνει πολιτικό γάμο, καλώντας τα σήμερα από άμβωνος, να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Εκκλησία. 
Εμφανίσεις: 63507
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!